Gå til Main
blå kompassbakgrunn

Forvaltningskomité

De har forpliktet seg til å sikre at Aldenburg Partners' forretningspraksis alltid oppfyller de høyeste etiske standarder. Fokuset er på transparent og ansvarlig eierstyring og selskapsledelse. Ledelseskomiteens medlemmer bidrar til Aldenburg Partners' suksess ved ikke bare å ta operative beslutninger, men også ved å utforme selskapets langsiktige strategiske retning. Aldenburg Partners & Co. Inc. (Aldenburg Partners) er opptatt av å forstå og imøtekomme kundenes behov og samtidig skape et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Ledelsen i Aldenburg Partners er opptatt av å fremme innovasjon og dyktighet i alle deler av virksomheten for å sikre langsiktig suksess for Aldenburg Partners.

Navn:

Paul Walter Brunner

Tittel:

SENIOR MEGLER OG FINANSIELL RÅDGIVER

Paul Walter Brunner er en erfaren seniormegler og finansiell rådgiver med lang erfaring, særlig innen aktive investeringer og kryptovalutaer. Hans omfattende ekspertise har gjort ham til en anerkjent ekspert på dette feltet. Gjennom sin inngående forståelse og ekspertise gir han verdifull innsikt og målrettede råd som hjelper investorer med å ta informerte beslutninger om aktive investeringer og kryptoaktiva.

Hide Bio
Navn:

Charlotte Haug

Tittel:

FINANSIELL RÅDGIVER

Charlotte Haug er en erfaren finansiell rådgiver som har fokusert sin ekspertise spesielt på områdene obligasjoner og eiendom. Hennes omfattende spesialisering innen disse nøkkelsektorene gir henne inngående innsikt og kunnskap. Hennes engasjement og ekspertise gjør henne i stand til å utvikle individuelle finansielle strategier og tilby sine kunder skreddersydde anbefalinger innen obligasjoner og eiendom.

Hide Bio
Name:

Thomas Braun

Title:

FINANSIELL RÅDGIVER

Som erfaren kredittanalytiker spiller Thomas Braun en viktig rolle i den finansielle planleggingen. Hans ekspertise strekker seg fra å sikre at regelverket overholdes, til profesjonell regnskapsføring og omfattende vurdering av bankrisiko. Hans engasjement bidrar i stor grad til å skape et solid grunnlag for effektiv og fremtidsrettet finansiell planlegging.

Hide Bio
Name:

Elizabeth Haaland

Title:

INVESTERINGSEKSPERT

Elizabeth Haaland utmerker seg som en investeringsspesialist og regnes som en fremragende ekspert innen finansielle tjenester og investeringer. Med sin brede spesialistkunnskap og inngående erfaring bringer hun omfattende ekspertise til finansmarkedsverdenen. Hennes faglige bakgrunn gjør henne i stand til å tilby skreddersydde løsninger og strategiske råd angående finansielle tjenester og investeringsprodukter. Haaland streber etter å følge sine kunder på deres vei mot økonomisk sikkerhet med presis innsikt og individuelle strategier.

Hide Bio
Name:

Phillip Henson

Title:

SPESIALISERT ADVOKAT I BANK- OG KAPITALMARKEDSRETTEN SPESIALISERT ADVOKAT I FORSIKRINGSRET

Phillip Henson er en erfaren advokat som spesialiserer seg på de juridiske områdene bank- og kapitalmarkedsrett samt forsikringsrett. Med sin brede spesialistkunnskap tilbyr Henson kompetent og skreddersydd juridisk støtte til både bedrifter og enkeltpersoner. Takket være sin dybdekompetanse på disse juridiske områdene er hun i stand til å gi sine klienter omfattende råd og gi dem pålitelig støtte i juridiske spørsmål. Henson er forpliktet til å gi sine klienter juridiske tjenester av høy kvalitet og effektivt representere deres juridiske interesser.

Hide Bio
Name:

Sophie Olsen

Title:

ADVOKAT

Sophie Olsen er en erfaren advokat som har spesialisert seg på de juridiske områdene forsikringsrett og investeringsrett. Hennes mangeårige erfaring og dype ekspertise gjør henne til en erfaren spesialist innen begge rettsområder. Olsen vil gjerne gi deg faglig råd og støtte med dine juridiske spørsmål. Med sin dype forståelse av de juridiske aspektene innen områdene forsikring og investeringer, er hun fokusert på å tilby sine kunder kvalifiserte og skreddersydde løsninger.

Hide Bio
Name:

Alexander Hansen

Title:

ADVOKAT OG SVUREN REVISOR

Vi vil gjerne introdusere Alexander Hansen zu Schwabedissen for deg som advokat og sverget revisor. Med en imponerende profesjonell karriere og omfattende erfaring, tilfører Mr. Hansen Schwabedissen dyptgående ekspertise innen disse høyt spesialiserte rettsområdene. Hans ekspertise gjør ham i stand til effektivt å gi råd til sine klienter og kompetent representere deres juridiske bekymringer. Som en erfaren advokat og statsautorisert revisor brenner Hansen zu Schwabedissen for å gi sine klienter høykvalitets juridiske og regnskapstjenester.

Hide Bio
Name:

Oscar Wolfe

Title:

SPESIALADVOKAT FOR BANK- OG KAPITALMARKEDSRETT M.SC. ØKONOMI

Oscar Wolfe er en høyt kvalifisert spesialistadvokat innen bank- og kapitalmarkedsrett og har også en mastergrad i økonomi. Hennes ekspertise dekker ulike rettsområder, særlig kapitalmarkedsrett, verdipapirrett, verdipapirhandel, CFD-er og FinTechs. Med sin unike kombinasjon av juridisk kunnskap og økonomisk ekspertise tilbyr Wolfe sine klienter omfattende og velbegrunnede råd. Hennes fremragende kvalifikasjoner gjør henne til en erfaren kontaktperson når det gjelder juridiske spørsmål knyttet til kapitalmarkeder, finansielle instrumenter og innovative finansielle teknologier.

Hide Bio
Name:

Dr. Olivia Burke

Title:

SPESIALISERT ADVOKAT FOR BANK- OG KAPITALMARKEDSRET

Dr. Olivia Burke er en anerkjent spesialistadvokat for bank- og kapitalmarkedsrett. Hennes kompetanseområder ligger særlig innenfor kapitalinvesteringsrett, gjeldspapirrett og bankrett. Takket være sin omfattende kompetanse innen disse spesifikke juridiske områdene tilbyr hun sine klienter velfunderte og spesialiserte rådgivningstjenester. Med en dyp forståelse av komplekse juridiske problemstillinger knyttet til investeringer, obligasjoner og banker, har Dr. Burke fungerer som en kompetent kontakt og støtter sine klienter i å lykkes med å avklare deres juridiske bekymringer.

Hide Bio
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır