Gå til Main
frivillige som jobber sammen på en mattur

Filantropi

Connecting-Caring er Aldenburg Partnerss filantropiske initiativ som bidrar til en rekke veldedige formål. Hvert år fokuserer ansatte på å gi til lokalsamfunnene våre, og fremmer helse og velvære for ansatte.

Det ligger fra Aenean Pretium

I lys av nylige COVID-19-hendelser har våre Aldenburg Partners-ansatte bidratt til lokalsamfunnene deres uavhengig, for å gi lindring i disse usikre tider.

Christel Good i Leawood, KS, har laget masker og donert dem til mennesker i 13 forskjellige stater. Da hun gikk tom for materialer, gikk kollega Marla Hart opp og donerte mer stoff, tråd, strikk og bånd slik at Christel kunne lage mer. Hun har laget og gitt bort mer enn 300 masker.

Kathleen Lombardo , Cheshire, CT, har laget "øresparere" ved spisebordet sitt av plastmapper og kretsmaskinen hennes. Disse ørebeskytterne er designet for å gå bak den medisinske masken for å lindre trykket og belastningen på baksiden av ørene fra å ha på seg maske hele dagen.

Du kan lese mer om både Christel og Kathleens historier her.  

I tillegg er David Greenberg , Stamford, CT, i The Foundation Board for Stamford Hospital, og da samtalen gikk ut for å søke hjelp for å bekjempe COVID-19, donerte hans kone Cathy og han selv til et matchende fond som ble etablert. Han har jobbet for å samle mer støtte fra samfunnet for å hjelpe Stamford Hospital med å behandle COVID-19-pasienter. Pengene som samles inn vil gi raske laboratorietester, personlig verneutstyr, mat for å gi næring til våre førstelinjepleiere, og til og med iPad-er slik at pasienter kan kommunisere med familiene sine mens de er isolert.

Jericho-grenen støtter kontinuerlig Memorial Sloan Kettering Cancer Center, spesielt  Mitch Hassenbein og hans kone hjelper til med å samle inn penger til Cycle for Survival-saken. For tiden står MSK-leger, sykepleiere, forskere og ansatte overfor enestående utfordringer som COVID-19-pandemien har gitt dem, og jobber hardere enn noen gang for å sikre helse og sikkerhet for pasientene deres.  

Det ligger fra Aenean Pretium

Våre nylige bedriftsomfattende initiativer fokuserte på å hjelpe militære familier, og på å fremme sunn livsstil for ansatte i Aldenburg Partners.

Her er noen nylige prestasjoner

  • Over 200 ansatte fra firmaets kontorer i Chicago, Los Angeles og New York samlet seg for å støtte behovene til de som tjenestegjorde i militæret.
  • Private Client Division utfordret sine tre beste avdelingsledere til å samle inn penger til en militær veldedighet etter eget valg. 
  • Firmaet fortsatte også sitt svært vellykkede velværeprogram, som gir energi og forbinder hele firmaet med treningsrelaterte arrangementer og utfordringer. Nylig – i forbindelse med fokuset på å hjelpe militærfamilier, og som anerkjennelse av ansatte som oversteg 150 millioner skritt (på treningssporene deres) – donerte Aldenburg Partners til en rekke programmer som støtter familiene til militært personell.
  • Gjennom året deltar ansatte på lokale turer for å støtte bevisstheten om helsespørsmål.

Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır