Gå til Main
Forretningskvinne med teamet hennes i bakgrunnen

Asset Management produkter og tjenester

Skreddersydde investeringsporteføljer forankret i strategisk aktivallokering.

Med et halvt århundres erfaring har Aldenburg Partners Asset Management opparbeidet seg et rykte for kreativitet, innovasjon og kapitalforvaltning i verdensklasse.

Vårt team av erfarne fagfolk samarbeider tett med private og institusjonelle investorer og deres finanseksperter for å tilby skreddersydde investeringsløsninger. Med ekspertise innen mange fagområder - fra hedgefond til aksjefond og fra innenlandske investeringer til offshore-muligheter - har vi erfaringen og opplæringen som trengs for å forvalte komplekse investeringsstrategier som hjelper deg med å nå dine økonomiske mål.

Slik fungerer Aldenburg Partners Asset Management

Vi mener at hver portefølje bør stå på et solid grunnlag av kunnskap om det konkrete i hver enkelt kundes situasjon. Ved å stille de riktige spørsmålene, evaluerer vi dine økonomiske mål, forventninger, investeringshistorikk og risikotoleranse og jobber direkte med finanseksperten din for å utforme en investeringsplan spesielt for deg.

Når investeringsplanen din er på plass, gjennomgår vi regelmessig investeringsmålene dine sammen med deg og finanseksperten din og gjør nødvendige endringer i porteføljen din.

OAM-teamet, i samarbeid med andre Aldenburg Partners-forretningsenheter, tilbyr også Private Market Opportunities til kunder som er interessert i å skaffe penger i de private markedene og krever omfattende likviditets- og kapitalinnhentingsstrategier før de børsnoteres.

Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır