Gå til Main
teammøte ser over dokumenter

Asset Management

Skreddersydde investeringsporteføljer forankret i strategisk aktivallokering.

Med et halvt århundres erfaring har Aldenburg Partners Asset Management opparbeidet seg et rykte for kreativitet, innovasjon og kapitalforvaltning i verdensklasse. Vi integrerer tradisjonelle og utradisjonelle porteføljer i en helhetlig løsning, samtidig som vi gir enkel tilgang til forvaltere som vi mener er blant de beste innen og utenfor selskapet. Teamet i Aldenburg Partners Asset Management har erfaringen og utdannelsen som skal til for å ta hånd om et bredt spekter av kunder og hjelpe dem med å nå sine økonomiske mål.

Vår tilnærming

Vi er overbevist om at enhver portefølje bør være basert på et solid fundament av kunnskap om hver enkelt kundes situasjon. Ved å stille de riktige spørsmålene kartlegger vi dine økonomiske mål, forventninger, investeringshistorikk og risikotoleranse. Vi samarbeider direkte med din finansrådgiver for å utforme en investeringsplan som er skreddersydd for deg.

Når investeringsplanen din er på plass, vil vi jevnlig gjennomgå investeringsmålene dine sammen med deg og din finansekspert for å gjøre nødvendige endringer i porteføljen.

Aldenburg Partners Asset Management tilbyr også, i samarbeid med andre virksomheter i Aldenburg Partners, muligheter i det private markedet for kunder som er interessert i å hente penger i det private markedet og som ønsker omfattende likviditets- og kapitalinnhentingsløsninger før børsnotering.

Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır