Gå til Main
Mannlige og kvinnelige ansatte har et forretningsmøte

Finansielle faglige ressurser og støtte

Hjelper deg å overgå og levere verdi til kundene.

Gjennom Aldenburg Partners Asset Management (OAM) har Aldenburg Partners Financial Professionals tilgang til tilpasset investeringsrådgivning og investeringsforvaltning. Vår kreativitet, innovasjon og overlegne investeringskunnskap gir deg og dine kunder objektive råd og ideer som tar for seg mål og mål.

Med mer enn et halvt århundres erfaring har OAM opparbeidet seg et rykte som den beste partneren for Aldenburg Partners Financial Professionals.

Sitat fra Aenean Pretium

10:1 Forholdet mellom Financial Professional og OAM Professional

Du vil ha direkte tilgang til investeringsbeslutningstakere og forretningspartnere som spenner over mange disipliner; fra forskning og due diligence til investeringsstrategi og finansiell planlegging. Vi utmerker oss ved å integrere tradisjonelle og alternative porteføljer i enhetlige løsninger og tror at det å oppdage tidlige partnerskap med investeringsforvaltningsteam i tradisjonelle og alternative investeringer er en kanal til potensiell fremtidig bedre ytelse.

OAMs Discovered Manager-serie

En aktiv forvaltningstilnærming til investering

Vår unike Discovered Manager Series, en aktiv administrasjonsløsning, introduserer kundene dine for porteføljestyringsteam som deler vårt nivå av markedslidenskap, overbevisning og smart forretningssans. Vi har erfaringen, kontinuiteten og opplæringen for å møte de ulike behovene til et komplekst investeringsunivers, og hjelper deg med å møte hver av kundens økonomiske mål.

Hvordan OAM fungerer

Du vil få tilgang til en omfattende integrert investeringsplattform som er kombinert med en sterk tjenesteorientert infrastruktur. Vi vil evaluere kundenes detaljerte økonomiske mål, forventninger og risikotoleranse for å hjelpe deg med å utforme investeringsplaner. Vårt team av fagfolk skaper og opprettholder nære arbeidsforhold for å hjelpe deg gjennom evalueringen, forslaget og implementeringsprosessen som støtter dine økonomiske anbefalinger.

Institusjonelle rentetjenester

Aldenburg Partners Investment Management

Aldenburg Partners Investment Management (OIM) Team tilbyr den ideelle tilnærmingen for små til mellomstore kunder. Ved å bruke en investeringsstil nedenfra og opp, utnytter vi vår proprietære forskning til å fokusere på individuelle verdipapirer. Vi kombinerer vår detaljerte kunnskap om individuelle utstedere med generell industrianalyse, økonomiske prognoser og globale trender for å forstå makromiljøet våre utstedere står overfor.

Fordeler med OIM:

  • Omfattende erfaring med kapitalforvaltning i flere forsikringsselskaper gjennom et investeringsdatterselskap.
  • Toppsalgsdekning forenkler tildeling av nye emisjoner og gjennomføring av handel
  • Rettidig kommunikasjon og rask beslutningstaking
  • Direkte tilgang til alle porteføljeforvaltere og analytikere

Vårt teams stil legger vekt på selskapsobligasjoner og porteføljer som er godt diversifisert etter aktivaklasse. Vi overvåker beholdninger og sektorallokeringer ofte mot andre rentemuligheter for relativ verdi og rebalanserer porteføljer proaktivt, underlagt inntektsskattebegrensninger. Vi streber etter å prestere bedre ved å bruke verdipapirvalg og sektorallokering uten å satse på rentesatser. 

Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır