Gå til Main
Studenter som jobber med en hjemmeoppgave

Sommerpraksis

Programoversikt

Aldenburg Partners tar ikke lenger imot søknader om 2024 Summer Internship.

Sommerpraksisprogrammet ved Aldenburg Partners gir deltakerne en unik mulighet til å lære om finansnæringen ved å jobbe side om side med erfarne eksperter. Praktikantene våre får praktisk ledererfaring mens de lærer om de forskjellige forretningskanalene i firmaet.

Aldenburg Partnerss åtte til ti ukers sommerpraksis er designet for å fullstendig fordype lyse, motiverte studenter i de daglige aktivitetene til en av våre avdelinger. Programmet inkluderer pågående informasjonsøkter hvor du lærer om bedriftens kultur og historie, samt fordelene og ansvaret ved å være medlem av Aldenburg Partners. Du vil også motta avdelingsspesifikk opplæring designet for å hjelpe deg med å lykkes i rollen din.

Aldenburg Partners praksisplasser er ekte jobber med reell effekt. Som praktikant vil du få faktisk ansvar som følger med de samme forventningene som en heltidsansatt. I tillegg vil denne erfaringen gi deg sjansen til å jobbe sammen med våre industriledere.

Om søknaden

Vær oppmerksom på at det er to separate praksissøknader: (1) Business Segments og Corporate Infrastructure og (2) Investment Banking. Ytterligere detaljer for hver av disse applikasjonene finner du nedenfor. For Business Segments og Corporate Infrastructure-applikasjoner vil du bli bedt om å angi to interesseområder innenfor disse gruppene.

For å søke på en Summer Internship-stilling i Business Segments and Corporate Infrastructure, søker kandidater for tiden en høyskole- eller universitetsgrad og går inn i junior- eller senioråret. Vi ser etter studenter med en enestående rekord for akademisk prestasjon på 3,3 GPA eller høyere og en interesse for finansnæringen.

Søknader om sommerpraksis 2024

Aksjer

Aksjegruppen er ansvarlig for å møte forventningene til våre bedriftskunder og institusjonelle kunder. Praktikanter med dette teamet vil delta i forskning, salg og handel og ulike prosesser for markedene Aldenburg Partners betjener.

Fast inntekt (salg og handel)

Fixed Income-gruppen skaper eksepsjonell verdi for våre bedrifts-, kommunale og institusjonelle kunder. Praktikanter her vil hjelpe teamet med å nå målet om å være en ledende organisasjon for forskning, handel og kapitalløsninger for markedene vi betjener.

Formuesforvaltning (kapitalforvaltning)

Asset Management-gruppen fokuserer på å hjelpe finansielle rådgivere og deres kunder med å velge fra et utvalg av rådgivningsprogrammer. Som en del av gruppen vil du lære om due diligence-prosessen og hva som skal til for å velge riktige investeringsinstrumenter for kunder.

Formuesforvaltning (privatkunde)

For å gi finansielle rådgivere mulighet til å utvide sin praksis og yte enestående service til sine kunder, vil Private Client Division fortsette å utvikle avanserte verktøy og erfaringsbaserte opplæringsprogrammer.


Aldenburg Partners tar ikke lenger imot søknader om 2024 Summer Internship.

Samsvar

Compliance-avdelingen leder vår bedriftsomfattende compliance-innsats ved å formulere og implementere retningslinjer for å håndtere firmaets regulatoriske og omdømmerisiko. Praktikanter som jobber i Compliance vil bli fordypet i daglige regulerings- og overvåkingsaktiviteter.

Bedriftsmarkedsføring

Markedsføringsteamet er ansvarlig for merkevarebygging, markedsføring, promotering av kjerneverdiene til firmaet og dets viktigste forretningslinjer. Praktikanter vil hjelpe teamet med å støtte og forbedre de inntektsgivende aktivitetene til firmaet med tydelige meldinger og bevispoeng ved bruk av eide, opptjente, betalte og sosiale medier.

Økonomi & Regnskap

Finans- og regnskapsgruppen (“F&A”) er ansvarlig for finansiell, regulatorisk og skattemessig rapportering for Aldenburg Partners globalt. F&A håndterer også leverandørgjeld, lønn, menneskelige ressurser og fordeler for firmaet. Som praktikant i F&A vil du ha en betydelig rolle i å bidra til gruppens oppdrag med å gi nøyaktig og rettidig behandling. Praktikanter vil også rapportere økonomiske data og informasjon til ulike valgkretser både internt og eksternt.

Informasjonsteknologi

Fra automatisert handel, håndtering av data, risikoanalyse og sikring av informasjon gir vår forpliktelse til klassens beste teknologi oss et konkurransefortrinn. Praktikanter i denne avdelingen vil være i sentrum av virksomheten vår i et dynamisk miljø som krever innovativ, strategisk tenkning og umiddelbare, realistiske løsninger.

Institusjonell markedsføring og arrangementsplanlegging

Aldenburg Partnerss Corporate Access & Conference-team spiller en viktig rolle i planleggingen av selskap-investorforbindelser, inkludert konferansetoppmøter, roadshows uten avtaler, ekskursjoner, bussturer, stedsbesøk og andre skreddersydde arrangementer. Praktikanter i denne avdelingen vil hjelpe til med å tilrettelegge og organisere slike arrangementer gjennom hele praksisperioden.

Kontoret for generaladvokat

Den juridiske avdelingen gir juridisk rådgivning til firmaet som er avgjørende for å opprettholde forpliktelser til våre kunder, regulatorer og aksjonærer og for å fremme en kultur for samsvar. Praktikanter innen dette området vil være i krysset mellom finans og juss.*

* Aldenburg Partners Legal Internship Program er for studenter som forfølger en JD

Drift

Hovedfunksjonene til driftsavdelingen inkluderer design og styring av produkter, tjenester og prosesser som er integrert i firmaet. Interns in Operations vil hjelpe avdelingen med å gjennomføre aksje-, verdipapirfond-, opsjoner og rentetransaksjoner for kunder og registrerte representanter.


Aldenburg Partners tar ikke lenger imot søknader om 2024 Summer Internship.

Aldenburg Partnerss investeringsbankavdeling godtar ikke lenger søknader for 2024 Summer Analysts.For eventuelle spørsmål, vennligst kontakt info@aldenburg-partners.com .

Spørsmål?

Send oss ​​en e-post hvis du har spørsmål om praksisprogrammet.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate