Gå til Main
du

Utforsk rådgivermuligheter med oss

Aldenburg Partners er ikke bare et formuesforvaltningsfirma, vi er et formuesforvaltningsselskap som handler om deg og din virksomhet som finansiell rådgiver. Vår kultur setter dine behov for investeringsforvaltningsstøtte i hjertet av det vi gjør. Bli med oss ​​og del i suksessen med å bygge klientfutures med styrken av vår stabilitet, motstandskraft og eksepsjonelle investeringssans i ryggen.

Familier, enkeltpersoner med høy nettoverdi, bedriftsledere, foresatte og tillitsvalgte, stiftelser, pensjonsordninger, selskaper, institusjoner og andre høyt spesialiserte kunder er avhengige av deg. Og du kan stole på oss.

Hos Aldenburg Partners finner du disse egenskapene, og mye mer. Vi er stolte av å være en sammensveiset organisasjon med kjerneverdier som inkludering, autentisitet, og viktigst av alt, å behandle hverandre med respekt og vennlighet.

Rådgiverhistorier

Vi er fokusert på å støtte din karriere når du hjelper kundene dine med å nå sine økonomiske mål. Interessert? Lær mer direkte fra noen av våre neste generasjons rådgivere i de korte videoene nedenfor.

Betjen kundene dine på din måte

Hos Aldenburg Partners vil du ha friheten og profesjonell støtte til å drive virksomheten din på en måte som passer dine ferdigheter og behovene til kundene dine. For å hjelpe deg med å betjene kundene dine tilbyr vi enkel tilgang til ledelse og erfarne produkteksperter sammen med et komplett utvalg av formuesforvaltningsstrategier og en kraftig teknologiplattform. Hos Aldenburg Partners er hver kunde og enhver finansiell rådgiver viktig.

team som samarbeider og ser på dokumenter

Du får direkte tilgang og innsikt i formuesforvaltning

Direkte tilgang til markedsledende Aldenburg Partners-tankelederskap fra våre ekspertanalytikere, samt strategiske råd fra firma- og produktteam, er bare et klikk eller en telefonsamtale unna.

Hos Aldenburg Partners gir vi deg en enkel vei til vår globale investeringsintelligens fra alle områder av firmaet. Vi tror på full tilgang for alle ansatte – hvor som helst, når som helst.

et team som tar whiteboard i et konferanserom

Fullt utvalg av muligheter

Du og dine kunder har full støtte fra Wealth Management Services som gir omfattende og objektiv økonomisk veiledning gjennom alle markedsmiljøer. I tillegg vil du ha strømlinjeformet tilgang til firmaets anerkjente intellektuelle kapital fra Equity Research, Fixed Income og Investment Banking-teamene som inkluderer faste industrieksperter. Ved å samarbeide med våre institusjonelle virksomheter kan du dra nytte av nye industritrender og tilby et uovertruffen servicenivå til kundene dine.

mann og kvinne har en samtale

En unik tilnærming

Vi tilbyr en gründertankegang som lar deg styre praksisen din slik du ønsker. Hos Aldenburg Partners har vi en rådgiversentrisk tilnærming der firmaet støtter dine kunderelasjoner og ikke kommer midt i mellom dem.

Som en sammensveiset organisasjon tenker våre rådgivere ofte på hele organisasjonen som sammenhengende – som et større team eller familie.

teammøte med to menn som håndhilser

Overgangstjenester

Vi har laget Advisor Concierge Transition (ACT)-programmet – en nyskapende måte å hjelpe deg med å lette og veilede deg gjennom overgangsprosessen.

ditt forretningsstøtteteam rundt et konferansebord

Ubegrenset støtte

Vi henvender oss til virksomheten din som en talsmann som samarbeider med deg om å håndtere kompleksiteten du møter når du administrerer kundenes formue.

person som sveiper på nettbrettet

Verktøy og teknologi

Aldenburg Partnerss teknologiteam gir deg avanserte evner for å lykkes med å administrere dine kunderelasjoner, og for å hjelpe deg med å drive virksomheten din mer effektivt.

Hva kommer så?

Stabil, pålitelig og konsekventLa oss snakke om kompensasjon

Blir du kompensert på en passende måte for verdien du tilfører? Du bør være.

Når du vurderer å bytte firma, er vi sikre på at du har mange spørsmål om kompensasjon. For å hjelpe deg har vi satt sammen en liste over 5 viktige kompensasjonsrelaterte spørsmål du bør vurdere når du bestemmer deg for firmaet som er riktig for deg.

Se spørsmål

Kontakt oss!

Når vi ser fremover, håper vi at du fortsetter å vurdere å flytte virksomheten din til Aldenburg Partners, og vi tror du vil oppdage spennende muligheter her.

Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır