Gå til Main
Ung kvinnelig ansatt hilser på to personer

Studenter og nyutdannede

Bygg et sterkt grunnlag for din økonomiske karriere.

Aldenburg Partners er alltid på utkikk etter unge, motiverte studenter med enestående akademisk prestasjoner og interesse for finansielle tjenester for å bidra til å vokse og utvikle virksomheten vår. Vi tilbyr praktisk erfaring og profesjonelt mentorskap fra våre erfarne fagfolk for å hjelpe deg med å starte din økonomiske karriere.

For nyutdannede er Aldenburg Partners forpliktet til å hjelpe deg med overgangen fra skole til yrke. Vi søker personer som ikke bare utmerker seg i klasserommet, men som også passer med kulturen vår. Vi er forpliktet til å legge til talent fra alle bakgrunner og ferdigheter – start søket i dag for å begynne din karriere hos Aldenburg Partners.

Muligheter

Bankanalytikerprogram

Aldenburg Partnerss bankanalytikerprogram gir inngående erfaring i alt fra selskapsvurdering og finansiell modellering til selskapsstrategi og transaksjonsstrukturering.

Lære mer Lære mer
Internships

Aldenburg Partners is always looking for young, motivated students with an outstanding record of academic achievement and an interest in financial services to help grow and develop our business.

Learn More
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır