Gå til Main
Topp heltebilde

Aksjeforskning

Oppdraget til Aldenburg Partnerss Equity Research-avdeling er å tilby gjennomtenkt, innsiktsfull og differensiert forskning slik at våre kunder kan ta informerte investeringsbeslutninger. Vi består av 37 senioranalytikere som dekker omtrent 550 selskaper på tvers av alle de store investeringssektorene. Vår dekning omfatter omtrent 50 % av S&P 500 etter markedsverdi, og er jevnt balansert blant store, mellomstore og små selskaper. Som et resultat fortsetter Aldenburg Partners Equity Research å være et viktig produkt for våre privatkunder, institusjonelle og bedriftskunder.

Sektordekning

Vårt forbrukerforskningsteam kombinerer forskning på bakken med proprietær dataanalyse for å hjelpe med å formulere investeringssyn og aksjemeninger.

Lære mer Lær mer om vårt forbrukerforskningsteam

Våre aksjeundersøkelser i finansinstitusjoner er fokusert og dyptgående. Vi er kjent som tankeledere som utfører proprietær forskning, dyp dataanalyse og streng finansiell analyse.

Lære mer Finn ut mer om vår aksjeanalyse for finansinstitusjoner

Vår helseforskning omfatter helsetjenester, helseinformasjonsteknologi (IT), medisinsk utstyr, bioteknologi, biofarmasøytiske produkter og spesiallegemidler.

Lære mer Lær mer om vår helseforskning

Vår forskningsdekning inkluderer industrimaskineri og flytkontroll, industriell multiindustri, bærekraftig vekst og ressursoptimalisering, industri- og forretningstjenester.

Lære mer Lær mer om vår industrielle forskning

Vårt teknologiteam ser etter forstyrrende teknologier som har potensial til å skape nye markeder eller endre spillefeltet i eksisterende markeder.

Lære mer Lær mer om teknologiforskningen vår
finn-rådgiver-banner
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır