Gå til Main
Topp heltebilde

Gjeldskapitalmarkeder

Aldenburg Partnerss Debt Capital Markets (DCM) Group betjener behovene til fremvoksende vekstselskaper i USA så vel som fremvoksende markeder. Teamet jobber tett med både investeringsbanker og salgs- og handelsteam for å skaffe gjeldskapital fra sofistikerte investorer i USA, Europa, Asia og Latin-Amerika. I tillegg har Aldenburg Partners betydelige detaljdistribusjonsmuligheter til sitt nettverk av personer med høy nettoverdi.

DCM-teamet gir skreddersydde finansieringsplaner til et bredt spekter av utstederkunder for å finne den optimale løsningen for deres gjeldskapitalbehov gjennom kreative kredittstrukturer Aldenburg Partners-profesjonelle har dokumentert erfaring med å gi råd til kunder om gjeldsfinansieringsstrategier, alt fra enkle banklån og private plasseringer til kapitalinnhentinger på flere milliarder dollar over hele kapitalspekteret.

Teamet betjener for tiden sine kunder i følgende markeder for nyemisjonsgjeldstransaksjoner og ansvarsstyringsøvelser som tilbakekjøp av obligasjoner, rekapitaliseringer og restruktureringer. Våre dekningsområder inkluderer:

  • Fremvoksende markeder
  • Høyavkastningsmarkeder
  • Markets i investeringsgrad
  • Private plasseringer
Møte med to menn og en kvinne i et konferanserom
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır