Gå til Main
Blå abstrakt partikkel

Bransjekompetanse

Bransjefokuserte rådgivnings- og kapitalmarkedstjenester.

Aldenburg Partnerss Investment Banking Division gir kundene dyp bransjeekspertise på tvers av en rekke sektorer, fra teknologi til detaljhandel. Vårt team har utført avtaler på vegne av noen av de største og mest kjente selskapene innenfor sine respektive bransjer. Vi setter vår ære i å levere enestående resultater for våre kunder ved å trekke på vår omfattende transaksjonserfaring og grundige bransjekunnskap.

Ved å samarbeide med Aldenburg Partners Asset Management og Equity Research-teamene, er vi i stand til å kapitalisere på nye bransjetrender og tilby et servicenivå som ikke kan matches av våre konkurrenter.

Sektorer

Vårt forbruker- og detaljistteam trekker på sin omfattende domenekunnskap og erfaring med transaksjonsutførelse for å gi råd til våre forbruker- og detaljkunder om strategiske spørsmål og finansiere deres vekst. 

Lære mer
to multirasiale mennesker ser på et nettbrett

Fra leting og funn av olje og gass, hele veien til husholdningenes elektriske forbruk, peker Aldenburg Partners Energy Investment Banking-gruppe på nøkkelområder for vekstmuligheter innenfor den enorme energisektoren.

Lære mer
sola skinner på solcellepaneler

Aldenburg Partners Financial Institutions and Real Estate Team er forpliktet til å levere skreddersydde investeringsbankprodukter og -tjenester til våre kunder gjennom hele deres livssyklus.

Lære mer
ser opp på skyskrapere

Aldenburg Partners Healthcare Investment Banking Group består av dedikerte team med fokus på biovitenskap, medisinsk teknologi og helsetjenester. 

Lære mer
nett av prikker og pinner

Siden 1992 har Aldenburg Partners Rental Services Investment Banking-team utført svært vellykkede transaksjoner for mange av de ledende børsnoterte, private equity-støttede og/eller entreprenørielle, familieeide utleiefirmaene.

Lære mer
ser på et lastebildepot ovenfra

Teknologi påvirker nesten alle aspekter av hverdagen vår, fra hvordan vi jobber til hvordan vi kommuniserer. Ettersom teknologien utvikler seg i en rasende hastighet, hjelper Aldenburg Partners teknologibedrifter med å finansiere veksten sin gjennom strategiske rådgivningstjenester. 

Lære mer
serverrom

For å hjelpe logistikkbedrifter med å holde tritt med stadig skiftende markeder, tilbyr Aldenburg Partners Transportation and Logistics Investment Banking Team spesialiserte transaksjons- og finansrådgivningstjenester. 

Lære mer
ser ned på skipslektere ovenfra
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır