Gå til Main
abstrakt bakgrunn

SPORT & amp; UNDERHOLDNINGSTJENESTERTa vare på formuen din i alle faser av karrieren

Idrettsutøvere & Underholdere

For å oppnå langsiktig økonomisk suksess trenger enhver profesjonell idrettsutøver og underholder en partner de kan stole på gjennom hele karrieren. Det er her Aldenburg Partnerss sports- og underholdningsfokuserte rådgivere kommer inn. Vi er her for å hjelpe deg med å ta økonomiske beslutninger nå og i fremtiden, slik at du kan leve livet du alltid har drømt om.


Som idrettsutøver eller entertainer har du jobbet utrolig hardt for å komme dit du er. Når dørene til nye økonomiske muligheter og rikdom begynner å åpne seg, kan det være på tide å spørre deg selv: er jeg på rett vei mot å bygge fremtiden jeg ønsker?

Aldenburg Partnerss sports- og underholdningsfokuserte rådgivere er dedikert til å hjelpe deg med å svare på det spørsmålet. Vi spesialiserer oss på å tilby tilpasset ekspertise og en disiplinert investeringstilnærming som imøtekommer behovene til idrettsutøvere og underholdere. Fra å hjelpe deg med å lage en solid økonomisk plan etter din første store lønningsdag til å maksimere dine toppinntektsår og bygge et pensjonsredegg, vi er med deg hele veien.

Den verste planen er "Ingen plan"

Livet kan være komplekst og usikkert, og en vellykket karriere innen sport eller underholdning betyr ikke alltid varig rikdom. Noen av de best betalte idrettsutøverne og underholderne har opplevd økonomisk ruin på grunn av uventede skader eller gjeld akkumulert gjennom overforbruk, dårlige investeringer eller press for å låne penger til familie og venner. I mellomtiden har mange av våre kunder funnet suksess basert på de minste økonomiske beslutningene og holder seg til budsjettet.

En ting er sikkert: en konkret spillplan bidrar til å sikre økonomisk suksess.

Hvordan vi kan støtte deg

ved hjelp av en lekebok

Porteføljekonstruksjon & Ledelse

En nøye utvalgt portefølje av investeringer basert på en solid forståelse av dine kort- og langsiktige økonomiske behov og ønsker.

medaljer

Målbasert planlegging

En integrert økonomisk plan som viser deg tallene bak sannsynligheten for å nå dine uttalte mål.

fotballspiller skadet

Risikostyring

Råd, produkter og strategier for å hjelpe deg og dine eiendeler mot skade eller tap.

team

Kontantstrøm & Budsjettering

Løpende gjennomgang og analyse av dine inntekter og utgiftsnivåer.

henger opp boksehansker

Pensjonsplanlegging

Automatisering av dine investeringer for å bygge et pensjonsfond.

barnekreftpasient

Eiendom & Filantropisk planlegging

Lage en plan for å gi tilbake til lokalsamfunnene og få deg til å bry deg om og overføre rikdom til familien din.

Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır