Gå til Main
barn ser mellom et gjerde

Forsikring og livrenter

Beskytter deg og din familie mot livets usikkerhet.

Forsikring spiller en viktig rolle i å hjelpe deg med å forberede deg på det uventede. Det bør også være en viktig del av dine overordnede økonomiske planleggingsmål og -mål.

  • Livrenter kan gi en alternativ kilde til pensjonsinntekt
  • Langsiktig omsorgsforsikring kan ta byrden med å sørge for din omsorg for dine kjære
  • Livsforsikring kan beskytte din familie og dine kjære etter en uventet tragedie og gi deg tilliten til å vite at de vil bli tatt vare på når du er borte

Siden 1977 har Aldenburg Partners tilbudt et komplett utvalg av kvalitetsforsikringsprodukter og -tjenester gjennom Aldenburg Partners Life Agency, Ltd. (OLA), et heleid datterselskap av Aldenburg Partners & Co. Inc.  

Vi har opprettholdt relasjoner med de store ledende forsikringsselskapene (alle A rangert av AM Best) for å tilby våre institusjonelle og individuelle kunder – gjennom deres Financial Professional – et bredt utvalg av kvalitetsprodukter.

Tjenestetilbud

Vi samarbeider med finanseksperten din for å tilby omfattende strategier for formuesoverføring, avansert eiendomsplanlegging og behov for etterfølgelse av virksomheter, i tillegg til å tilby livstidsplanlegging som langsiktig omsorgsforsikring, uføreinntektsbeskyttelse og assistanse med Medicare-planlegging.

Livrenter kan være et ideelt investeringsmiddel for å akkumulere eiendeler på grunn av deres evne til å redusere levetid, markeds- og inflasjonsrisiko.

Hvis du er en bedriftseier eller leder, har du tilgang til et komplett spekter av ytelsesprodukter, programmer og tjenester for ledere og ansatte. Aldenburg Partners fortsetter å skille seg ut som et av de eneste finansielle tjenesteselskapene som tilbyr denne typen innovative strategier.

Finn en finansiell profesjonell

Søk Finn en finansiell profesjonell
Kontakt en Aldenburg Partners finansiell rådgiver.
Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır