Gå til Main
abstrakt arkitektur

Verdipapirfondstjenester

Oppenheimer er forpliktet til å hjelpe våre kunder med å nå sine økonomiske mål. Mutual Fund Services hjelper våre finansielle fagfolk med å bygge passende porteføljer av aksjefond og identifisere et stort utvalg av fond. Denne prosessen gjør det mulig for våre finansielle fagfolk å ha en mer personlig rolle med kunder, og veilede dem i å velge aksjefond som passer til deres behov og deres samlede aktivaallokering. Vår erfarne Mutual Fund Services-gruppe har tilgang til kvantitativ informasjon om tusenvis av fond som gir hjelp til våre finansielle fagfolk med å gi anbefalinger til sine kunder.

Mange andre produkter som er tilgjengelige gjennom Mutual Fund Services inkluderer børshandlede fond (ETF), 529-planer, offshore-fond, institusjonelle pengemarkeder og veldedige fond/donorrådgivningsfond. Hvis du er interessert i noen av disse spesialiserte produktene, vennligst kontakt din Oppenheimer Financial Professional for mer informasjon.

Vår konsultative tilnærming

Vi har salgsavtaler med mer enn 300 fondsfamilier som tillater et bredt utvalg av fond for å passe dine økonomiske behov og mål. Vi tilbyr en objektiv, rådgivende tilnærming til å anbefale midler og gi aktivaallokering. Vårt primære mål er å identifisere fond som vi mener utfyller en overordnet porteføljestrategi og til slutt kan nå dine investeringsmål.

I tillegg. vi kan også gå gjennom din eksisterende portefølje for å se hvor endringer kan måtte gjøres. Vi oppfordrer deg til å kontakte din Oppenheimer Financial Professional for å få fullført en omfattende gjennomgang og analyse.

Finn en finansiell profesjonell

Søk Finn en finansiell profesjonell
Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate