Gå til Main
Blå abstrakt partikkelbakgrunn

Personvernerklæring for søker

I forbindelse med å vurdere din søknad om ansettelse, og i tilfelle du får tilbud om ansettelse hos Aldenburg Partners & Co. Inc., ("Aldenburg Partners", "vi", "oss" eller "vår"), Aldenburg Partners vil samle inn visse ikke-offentlige personlige opplysninger fra deg. Når du søker om ansettelse, vil denne informasjonen inkludere, uten begrensning, navn, postadresse, telefonnummer, utdanning, militærtjenestestatus, tidligere ansettelse, referanser, lønnsforventning, disiplinærhistorie, kriminell historie og regulatorisk historie. Hvis du blir tilbudt ansettelse, vil vi også samle inn visse personlige opplysninger som fingeravtrykk, kreditthistorikk, fødselsdato, personnummer, politisk aktivitet og medisinsk og helseforsikringsrelatert informasjon.

Denne informasjonen samles inn for å bekrefte din identitet, karakter, erfaring og egnethet for ansettelse hos Aldenburg Partners. I den grad det er aktuelt, vil vi utføre en CRD-gjennomgang på Financial Regulatory Authority's Central Registration Depository for å gjennomgå registreringspostene dine og regulatoriske disiplinære historie. Vi vil sjekke referansene dine for å bekrefte karakteren din, erfaring og tidligere arbeidshistorie. Når vi er ansatt, utfører vi en bakgrunnsundersøkelse for straffedommer og bruker fingeravtrykkene dine til å utføre en FBI-bakgrunnssjekk for å fastslå din kriminelle historie. Vi vil sjekke kreditthistorikken din for å fastslå din kredittverdighet og kreditthistorikk, og vi vil identifisere eventuelle konkurser, heftelser og dommer. Vi kontrollerer ditt politiske bidrag og aktivitet for å overholde føderale, statlige og kommunale forskrifter angående betalinger til tjenestemenn og offentlige enheter. Vi vil samle inn dine personopplysninger for skatteformål. Til slutt vil vi samle inn din personlige informasjon for å søke om medisinsk dekning for deg og dine pårørende, i den grad det er aktuelt. Vi krever denne informasjonen både for å evaluere ditt kandidatur og for å overholde føderale, statlige og regulatoriske lover, regler og forskrifter.

Aldenburg Partners er underlagt ulike lover, regler og forskrifter som krever at Aldenburg Partners opprettholder konfidensialiteten til slik informasjon. Aldenburg Partners forstår viktigheten av å opprettholde personvernet til din personlige informasjon, og følgelig har vi prosedyremessige, fysiske og teknologiske sikkerhetstiltak utformet for å sikre konfidensialiteten til slik informasjon.

For ytterligere detaljer om Aldenburg Partnerss personvernpraksis, kategoriene av personlig informasjon som samles inn fra søkere og/eller ansatte, og dine rettigheter angående din personlige informasjon, vennligst besøk vår personvernerklæring på .

Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır