Gå til Main
Blå abstrakt partikkelbakgrunn

Retningslinjer for informasjonskapsler

POLITIK for informasjonskapsler

Vi, våre tilknyttede firmaer og/eller andre personer som handler på våre eller deres vegne (samlet «Aldenburg Partners» eller «vi»), kan bruke informasjonskapsler og lignende teknologi for å samle inn, bruke og dele informasjon når du besøker nettstedet vårt eller samhandler med oss online via e-post eller andre elektroniske midler. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å lagre personlig informasjon som kan leses eller forstås av andre. Ved å bruke nettstedet vårt med nettleserinnstillinger justert for å akseptere informasjonskapsler, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler på den måten som er beskrevet nedenfor.

Cookies OG HVORDAN VI BRUKER DEM

Informasjonskapsler er små, vanligvis tilfeldig kodede, tekstfiler som hjelper nettleseren din med å navigere gjennom nettsidene våre. Informasjonskapselfilen genereres av nettstedet vårt når du går inn på det og aksepteres og behandles av datamaskinens nettleserprogramvare eller når du samhandler med oss ​​på nettet.

Informasjonskapselfilen lagres i nettleserens mappe eller undermappe. Informasjonskapsler og lignende teknologi gjør det mulig for Aldenburg Partners å fange opp og sammenstille statistisk informasjon om hvordan du bruker nettsidene våre og samhandler med oss ​​på nettet, inkludert informasjon knyttet til besøksfrekvens, IP-adresser, leserdata, autentiseringsinformasjon, aksept eller avvisning av nettsidevilkår, perioder av inaktivitet, tidssoner, språkpreferanser og annen regional informasjon.

Vi bruker denne informasjonen til en rekke formål, inkludert:

  • Vurdere effektiviteten til reklame og leserinnhold;
  • Forbedre nettstedets innhold og ytelse;
  • Estimering av publikumsstørrelse og bruksmønster;
  • Fremskynde søkene dine;
  • Aktivering av pålogging og autentisering når du logger på våre sider;
  • Kjenner deg igjen når du kommer tilbake til våre sider;
  • Levere en bedre og mer personlig service ved å la oss tilpasse nettstedet vårt i henhold til dine individuelle interesser; og
  • Levere markedskommunikasjon som kan være av interesse for deg, inkludert annonser eller tilbud skreddersydd for deg.

Informasjon som lagres i informasjonskapsler eller lignende sporingsteknologi som brukes av Aldenburg Partners holdes på et minimum og kan kun leses av oss, våre tilknyttede firmaer, deres autoriserte tredjeparter eller av noen som har fysisk tilgang til din personlige datamaskin.

HÅNDTERING AV informasjonskapsler

Systemet vårt vil utstede informasjonskapsler når du går inn på eller bruker våre nettsider eller nettjenester med mindre du har justert nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler. Ved å gå inn på eller bruke våre nettsider eller nettjenester samtykker du til Aldenburg Partnerss bruk av informasjonskapsler. Hvis du nekter å akseptere informasjonskapsler ved å justere nettleserinnstillingene, kan det hende at noen eller alle områder av nettsidene våre eller nettjenester ikke fungerer som de skal, eller at de ikke er tilgjengelige.

De fleste nettlesere er i utgangspunktet satt til å akseptere informasjonskapsler. Du har imidlertid muligheten til å deaktivere informasjonskapsler hvis du ønsker det ved å endre innstillingene for Internett-programvaren. Det kan også være mulig å konfigurere nettleserinnstillingene dine for å muliggjøre aksept av spesifikke informasjonskapsler eller å varsle deg hver gang en ny informasjonskapsel er i ferd med å bli lagret på datamaskinen din. For å administrere din bruk av informasjonskapsler er det ulike ressurser tilgjengelig for deg; for eksempel kan «Hjelp»-delen i nettleseren din hjelpe deg. Siden våre informasjonskapsler gir deg tilgang til noen av funksjonene på nettstedet vårt, anbefaler vi at du lar informasjonskapsler være aktivert. Hvis informasjonskapsler er deaktivert kan det bety at du opplever redusert funksjonalitet eller til og med hindre deg i å bruke nettstedet helt.

For å lære mer om informasjonskapsler, inkludert informasjon om hvilke informasjonskapsler som er satt på datamaskinen din og hvordan informasjonskapsler kan administreres og slettes, besøk www.allaboutcookies.org .

HVORDAN OPPDATERER VI DENNE RETNINGSLINJEN FOR informasjonskapsler?

Vi kan endre eller oppdatere deler av denne retningslinjen for informasjonskapsler for å gjenspeile endringer i vår praksis og/eller gjeldende lov og forskrift. Vennligst sjekk disse retningslinjene for informasjonskapsler fra tid til annen slik at du er klar over eventuelle endringer eller oppdateringer av retningslinjene for informasjonskapsler, som kan indikeres av en endring i ikrafttredelsesdatoen som er angitt i begynnelsen av denne retningslinjen for informasjonskapsler.

Orijinal metin
Bu çeviriyi değerlendirin
Geri bildiriminiz, Google Çeviri'yi iyileştirmek için kullanılacaktır